- TABİP ODASI KOMİSYONLARININ TOPLANTI TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR.
- 19 MAYIS KUTLU OLSUN!
- ADANA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU HAFTALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
- 21 ARALIK GREVİ İLE İLGİLİ HEKİMLERİ MEŞGUL ETTİĞİ VE GREV İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTIĞI İCİN DİYARBAKIR TABİP ODASI BAŞKANINA SORUŞTURMA AÇILMIŞTIR.
- DR.ERSİN ARSLAN'I ANMAK VE ŞİDDET OLAYLARINI PROTESTO ETMEK İÇİN SAAT 12.45'de 15 DAKİKALIK OTURMA EYLEMİ Ç.Ü. TIP FAKÜLTESİ BALCALI HASTANESİNDE YAPILMIŞTIR.
HER TÜRLÜ ŞİDDETİ BİZE BİLDİRİNİZ !
Değerli meslektaşımız,
Çalışma ortamımız giderek daha güvensiz bir hal alıyor. Hekim ve sağlık çalışanların giderek daha fazla şiddete maruz kalıyorlar. Mesleğimizi uygularken fiziksel veya sözlü saldırıyla karşı karşıya kalıyoruz.
Sağlık ortamının sorunları çözümsüzleştikçe şiddet ve saldırganlıkla daha sık karşılaşıyoruz.
Adana Tabip Odası, hekimlere ve aynı ekibin üyesi olarak aynı ortamda yan yana çalıştığımız bütün sağlık çalışanlarına dönük şiddetin önlenmesi için çalışırken, maruz kaldığımız bu kabul edilemez durumun daha görünür olması için de bir çalışma yürütmektedir.
Bu form Adana’da hekim ve sağlık çalışanlarına dönük şiddetin düzenli olarak takibi ve kaydını yapabilmek amacıyla hazırlanmıştır. Sağlık kuruluşlarında her türlü (sözlü, fiziksel ya da cinsel) şiddete uğradığınızda ÇEKİNMEDEN bizi aramanızı bekliyoruz. Adana Tabip Odası’nın kurumsal kimliğiyle gerektiğinde hukuksal destek sağlamak da dahil olmak üzere yanınızda olacağından emin olabilirsiniz.
BİZİ ARAYIN….
“Adana Tabip Odası Şiddet Bildirim Hattı”na 0 530 569 17 17 numaralı
telefondan 24 saat ulaşabilirsiniz. Adana Tabip Odasına şahsen gelip bildirim yapabileceğiniz gibi arka sayfadaki “ Şiddet Bildirim Formu ”nu Adana Tabip Odası web sitesinden ( www.adanatabip.org.tr ) doldurarak da bize iletebilirsiniz.
Maruz kaldığınız şiddetin bildiriminin saldırganlığın/şiddetin azaltılması için çok önemli olduğu düşüncemizi paylaşacağınızı umut ediyoruz.
Adana Tabip Odası Şiddet Çalışma Grubu
Adana Tabip Odası
Şiddet Bildirim Hattını
24 Saat Arayabilirsiniz!
0 530 569 17 17
Füsun Sayek
Dünyayı Daha yaşanılır bir yer yapmayı sorumluluk olarak görüyoruz.
Onun için buradayız.
Devamı için tıklayın >>
Kısa Başlıklar
TABİP ODASI KOMİSYONLARININ TOPLANTI TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR.
Sevgili Arkadaşlar,Adana-Osmaniye Tabip Odası Komisyon toplantıları aşağıda belirti...19 MAYIS KUTLU OLSUN!
19 Mayıs kutlu olsun!Her şeyin içinin boşaltıldığı, tarihsel bağlamından kopartılarak anlamsızlaştır...ADANA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU HAFTALIK DEĞERLENDİRME RAPORU
ADANA - OSMANİYE TABİP ODASI YÖNETİM KURULU HAFTALIK DEĞERLENDİRME RAPORU ...21 ARALIK GREVİ İLE İLGİLİ HEKİMLERİ MEŞGUL ETTİĞİ VE GREV İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPTIĞI İCİN DİYARBAKIR TABİP ODASI BAŞKANINA SORUŞTURMA AÇILMIŞTIR.
Sevgili Arkadaşlar,Bilindiği gibi Türkiye’de Türk Tabipleri Birliği ve diğer emek meslek örgütleri...MUAYENEHANELERLE İLGİLİ STANDARTLARA YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI VERİLMİŞTİR.
Sevgili Arkadaşlar, Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı 6 Ekim 2011 tarihinde mauyenehane...Yayınlarımız - ARTI Dergisi
Hizmet Saatleri
Adana Tabip Odası Hizmet Saatleri
Hafta içi 09.00-19.00
Cumartesi 09.00-12.00
Sigara İçilmez
Bu sitede mesleki ve insani nedenlerle sigara içilmesi uygun değildir.


